redactiebureau Ingrid Sweering

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Visie Ingrid Sweering


Ik ben een flexibele redacteur, die een optimaal resultaat wil bereiken.

Een optimaal resultaat behalen betekent voor mij, dat ik goed luister naar wat de opdrachtgever wil, dat ik op de stoel van de eindgebruiker ga zitten en mij probeer in te leven in wat die eindgebruiker verwacht. Vanuit dit uitgangspunt probeer ik de teksten inhoudelijk – binnen het aangeboden format – zo te maken dat ze begrijpelijk en goed leesbaar zijn voor de doelgroep. Spelling en grammatica zijn een tweede natuur van mij, zodat ik deze vaak vanzelfsprekend meeneem.

Door mijn ervaring, een behoorlijke algemene ontwikkeling en een stukje gezonde nieuwsgierigheid ben ik in staat om verschillende soorten redactiewerk te doen.
Mijn specialiteit ligt bij fiscale en juridische uitgaven en uitgaven bestemd voor non-profitinstellingen.

Ik ben flexibel inzetbaar. Voor mij betekent dit, dat ik voor het ene project bijvoorbeeld op locatie werk en voor het andere project vanuit huis. Of een combinatie van die twee.
Of ik nu op locatie werk, waar contact met andere teamleden vanzelfsprekend is, of thuis aan een individuele opdracht werk, in beide gevallen is mijn betrokkenheid groot. Zie voor referenties mijn LinkedIn pagina.

Kortom: er is veel mogelijk en u kunt natuurlijk vrijblijvend een afspraak met mij maken om verdere informatie op te vragen.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu